Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Siduri Poli
Fotograf: Jussi Ratilainen

Siduri Poli

Lärdomar från den demokratiska tech-entreprenören

- Vad kan internet kan lära oss om livet?
- Framtidens demokratiska och innovativa samhälle

Siduri Poli är den inspirerande teknikexperten som identifierar och skapar samhällsförändringar med nya metoder, verktyg och filosofi. Hon föreläser om hur digitalisering förändrar vårt samhället och hur man kan skapa förändring med hjälp av digitaliseringen.

Siduri Poli vet hur innovation och nya tekniker måste kopplas till demokrati och inkludering om vi vill att Sverige ska fortsätta i rätt riktning. Årets Supertalang, Siduri Poli, är medgrundare till en av Sveriges största entreprenörshubbar Changers Hub, med syfte att demokratisera framgång och möjliggöra för unga i ytterstadsområden att förverkliga sina start-up idéer. Siduri Poli har en bakgrund som journalist och teknikexpert för några av Sveriges största medier samt lång historik inom start-up branschen som medgrundare och digital affärsutvecklare. Siduri Poli är bland annat utsedd till Årets Supertalang inom kategorin "Samhällsbyggarna" av Veckans Affärer, Framtidens Mäktigaste av TCO samt Sveriges Mest Lovade Företagare av Företagarna.

Siduri Poli har en bakgrund som journalist och syns ofta i medier där hon gör framtidsspaningar, lyfter och förklarar nya tekniker samt hur innovationer kommer att påverka våra liv, vårt samhälle och vår värld. Siduri har varit entreprenör sedan 17-års åldern och är medgrundare till flera start-ups. Nu senast demokratiseringsinitiativet Changers Hub; ett innovationshus med visionen är att demokratisera framgång så att alla unga får möjlighet att förverkliga sina idéer oavsett startsträcka. Changers Hub startade sent 2015 och har vuxit otroligt snabbt; 1000 medlemmar, gått från ett rum på 20kvm till ett hus på 350 kvadratmeter, verksamheten har figurerats i medier såsom Di Digital, SVT, Södra Sidan samt P4 och teamet bakom har blivit utsedda till flertalet priser. Changers Hub har tagit en ledande position som plattformen där nya, innovativa start-up idéer föds.

Siduri Poli föreläser om det hon brinner för, att nyttja möjligheterna som digitaliseringen medför för att skapa ett mer demokratiskt och hållbart samhälle. Föreläsningarna är skräddarsydda för att säkerställa relevans och värde. Du kan boka henne för inspirerande föreläsningar bland annat om innovation, inkludering, demokrati och entreprenörskap. Siduri Polis talarteknik är inspirerande och engagerande, som lämnar ingen i publiken oberörd.

Pressbilder

Siduri Poli

Siduri Poli

Entreprenör

Mångfald

Social Media

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2