Nicholas Fernholm

Nicholas Fernholm

Den digitala världen påverkar oss alla

För att vara i framkant idag så måste du veta vad som kan påverka din organisation och vilka möjligheter som finns för ert företag att automatisera. Nicholas föreläsning inspirerar och informerar er på ett underhållande sätt hur ni kan motivera och skapa

Nicholas är en fantastisk föreläsare som inspirerar och underhåller publiken med fokus på de största faktorerna som påverkar framtidens arbetsmarknad och arbetssätt. Han har bland annat vunnit Talarforums Talang 2018. Nicholas har även varit inblandad i flertal artiklar i bl.a. SVT, DN, Nyteknik och Vision där han pratar om framtiden och automation.

Nicholas Fernholm har akademisk bakgrund inom strategisk logistik samt ekonomi. Han har flera års erfarenhet av att arbeta med implementation samt förvaltning av innovativa lösningar på företag. Nicholas var tidigare logistikchef på Älvsjö epidemisjukhus, robotchef på Nya Karolinska Sjukhuset och projektledare för Region Stockholms försörjning av skyddsutrustning föreläser om hur samhället, företag och individer påverkas av teknologisk förändring och förändring i omvärlden.

Nicholas föreläsningar är skräddarsydda för era behov. Den digitala världen påverkar oss alla, där AI, Big Data och Robotics är de främsta spelarna i det nya paradigmet som växer. Er organisation behöver veta vad som sker i er omvärld och hur ni ska kunna hantera det kommande generationsskiftet och exponentiella utvecklingen.

Nicholas föreläsningar går in på följande ämnen och informerar er på ett underhållande sätt om utmaningarna framöver;

Hur vi hanterar konstant förändring
Vi står inför den mest föränderliga tiden i mänsklighetens historia, där inte bara Corona-krisen skakat om världen, utan automation och digitalisering fortfarande utmanar sättet vi arbetar och hur våra organisationer fungerar. Många av våra traditioner och ramverk som vi agerar utifrån hinner inte med denna enorma förändring. Hur hanterar vi en värld där vi inte kan göra prognoser? Nicholas Fernholm går in på dessa ämnen med en optimistisk syn på framtiden och skapar förståelse, skratt och inspiration för framtiden.

Paradigm av disruptiv utveckling
Vi är i en resa mot ett nytt paradigm, där disruption är en del av vår vardag. En marknad kan snabbare än någonsin bli utmanad med nya tankesätt i en exponentiell takt. Nicholas föreläsning hjälper er att förstå varför detta händer och hur man kan lyfta blicken och titta framåt.

Nya generationen på arbetsmarknaden
Den unga generationen gör frammarsch på arbetsmarknaden. Inom mindre än 7 år kommer nittiotalisterna stå för 75% av Sveriges arbetskraft. Hur ska ni hantera detta och vad motiverar den nya unga generationen?

Pressbilder

Nicholas Fernholm

Nicholas Fernholm

Trendspanare

Inspirerande föreläsare

Kreativitet

Digitalisering

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2