Lars Olsson

Utbildare, föreläsare och inspiratör

Lars Olsson

Arbetsglädje och motivation ger resultat

Att arbetsglädje och motivation ger resultat vet vi. Men hur ska man göra för att skapa rätt förutsättningar är den stora frågan. Det är just det som Lars är bra på — att hjälpa er skapa motiverade medansvariga som i sin tur ger nöjda kunder och framgång.

Lars Olsson sprider kunskap kring vad det är som driver och motiverar oss människor. Han hjälper dig att utveckla din verksamhet genom att coacha dig och dina medarbetar i ditt ledarskap och i kundbemötandet. Han talar om affärsmannaskap, grupputveckling, arbetsglädje, motivation och kundbemötande. Detta med en alldeles särskild inramning av humor, anekdoter och konkreta råd.

Lars är specialiserad på att hålla utbildningar och föreläsningar där syftet är att skapa motiverad och engagerad personal. När människor mår bra presterar de bättre, oavsett om det handlar om att samarbeta, möta kunder, göra affärer eller leda andra. Under de senaste 25 åren har han, med sina föreläsningar och utbildningar, hjälpt hundratals organisationer att bli bättre på att lyfta fram outnyttjad potential ur sin personal.

Med en lättsam blandning av konkreta råd, egna erfarenheter och en stor dos humor talar Lars om ledarskap, affärsmannaskap, grupputveckling, arbetsglädje, motivation och kundbemötande.

Lars är i grunden utbildad ekonom och var under flera år verksam i ett antal organisationer både som säljare och i diverse ledande befattningar. Tidigt i sitt ledarskap upptäckte han den tydliga kopplingen mellan arbetsglädje och resultat. Enkelt uttryckt: när medarbetarna mådde bra presterade de bättre.

Emotionell intelligens och kompetens är några av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas i sitt arbete, både på individ- och gruppnivå. I sina utbildningar använder sig Lars av verktyg som EQi 2.0 och är certifierad i Förändringens fyra rum, SDI (personlighetskartläggning) och Utvecklande Ledarskap.
"Hjärtligt och tydligt."
"Fångade gruppen grymt!"
"Mycket engagerad och rolig som person."
Citaten som är plockade från de utvärderingar Lars genomför efter sina utbildningar och föreläsningar talar sitt tydliga språk — Han är en mycket uppskattad och flitigt anlitad föreläsare och utbildningskonsult!

Pressbilder

Lars Olsson

Lars Olsson

Utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2