Gurra Krantz

Gurra Krantz

Bäst attityd vinner

Hur man sätter ihop en kompetent grupp och hur man tänker för att vinna.

Ledarskap och medarbetarskap är två huvudteman i Gurra Krantz föredrag. Han talar bland annat om rekrytering, individens betydelse, gruppdynamik och vikten av att ha klara och väldefinierade mål. Hur man får man till exempel ett gäng individer att dra åt samma håll trots olika kunskaper och personligheter inom gruppen? Gurras föreläsningar är lättsamma och underhållande, samtidigt som de bygger på många års erfarenhet av ledarskap.

Gurra Krantz är talare, författare, båtbyggare, segelmakare och en av Sveriges mest erfarna och väl meriterade seglare med mer än 20 års erfarenhet av professionell kappsegling med internationella besättningar. Han har gedigen erfarenhet av ledarskap och gruppdynamik med bland annat fyra jorden runt kappseglingar och två America´s Cup projekt bakom sig.

I Volvo Ocean Race 2001 var han skeppare på Team SEB. Detta projekt tillsammans med erfarenheterna från de tidigare ligger som grund för Gurra’s presentation/föredrag. En kappsegling jorden runt är en extrem situation där många av deltagarna är stora individualister med olika nationalitet och kulturella skillnader. Man bor bokstavligen på varandra under pressande och spartanska förhållanden. Från dessa upplevelser har Gurra Krantz samlat på sig stor kunskap om vad som är viktigt för att kunna arbeta ihop som ett team och uppnå bra resultat.

Gurras framträdande är mycket lättsamt och underhållande, samtidigt som det har ett djup. Hans föredrag handlar om motivation, kamratskap, målbilder, förberedelser och noggrannhet, ledarskap och gruppdynamik. Gurra talar bl.a. om vikten av att ha klart definierade och tydliga mål. Att få hela gruppen att dra åt samma håll trots olika kunskaper och personligheter inom en grupp.

Gurra är en flitigt engagerad föreläsare på företag och i organisationer. Han har förmågan att fånga och engagera sin publik och hans föredrag inspirerar alla oavsett om man själv seglar eller inte. I samband med sitt föredrag använder han också visuella hjälpmedel bl.a. en fantastisk film som är både dramatisk och vacker.

Pressbilder

Gurra Krantz

Gurra Krantz

Seglare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2