Susanne Pettersson

Helt enkelt outstanding!

Susanne Pettersson talar om hur man skapar vinnartillstånd för att alla ska dra åt samma håll.

Vinnare av Årets talare - Kvinna 2018.
Susanne Pettersson föreläser om hur du tar fram kraften inom dig, i teamet och i organisationen för att alla ska dra åt samma håll med glädje. Det gäller att få människor att må och prestera bra var man än befinner sig. Susanne brinner för att skapa framgångsrika team där man tar fram dynamiken i gruppen för att göra varandra ännu bättre.

Susanne är en mycket hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete på organisations-, ledar-, team- och individnivå. Susanne har drygt 25 års erfarenhet av att utveckla organisationer till framgång. Hon agerar som konsult inom näringslivet, offentlig verksamhet och inom idrotten. Hon är verksam som idrottspsykologisk rådgivare för Svensk elitidrott och deras ledare med uppgiften att coacha aktiva och ledare för att ta så många medaljer som möjligt för Sverige. Sedan 5 år tillbaka är hon mental rådgivare för ishockeylaget Malmö Redhawks där hon var med och bidrog till avancemang i elitserien (SHL) för att sedan etablera Malmö som topplag i Sverige.

Susanne är författare till böckerna;
• Leda med förtroende
• Ta fram kraften inom dig
• Bryt ihop och kom igen
• Dra åt samma håll
• Presentera och Briljera

Susannes specialistkompetens är kommunikation och förändring. Hon är en mycket uppskattad konsult och föredragshållare, bl a beroende på hennes gedigna teorietiska kompetens, hennes stora praktiska erfarenhet samt en exceptionellt god pedagogisk förmåga. Som några föreläsningsdeltagare uttryckte det; "Jag har inte varit med om något liknande förut. Helt enkelt outstanding!"

Lyssna på Susanne Pettersson

Skapa framgångsrika team!

Vill du bli inbjuden?
Att få olika människor att dra åt samma håll med glädje är buskapet i Susannes frukostföreläsning. Med både humor och allvar kommer du att få verktyg om vad som bidrar till att människor kan samarbeta med framgång. Susanne är en hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete på organisations-, ledar-, team- och individnivå. https://www.talarforum.se/speakerimage/susanne.pettersson/53/susanne.pettersson.jpg 0

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Video

Pressbilder

Podcasts

Har du bestämt dig?

Susanne Pettersson

Mental rådgivare

Fotograf: Elisabeth Ohlson Wallin

Kommunikation & Bemötande

Hjärnan

Fysiologi

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2