Susanne Liljenberg

Susanne Liljenberg

Serie-entreprenör och en av grundarna till butikskedjan Granit

Susanne arbetar som konceptutvecklare och varumärkesstrateg. Och är en sprudlande entreprenör som lever med massor med idéer.

Granit säljer funktionell inredning speciellt inriktad på förvaring och ett enklare liv. Startskottet gick 1997 och 2006 såldes företaget. Granit har idag 23 st butiker och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Susanne arbetade kvar som konsult i bolaget under många år efter försäljningen och har sedan gått vidare med att starta nya bolag som bland annat livsstilsföretaget och Husfabriken LEVA som bygger miljövänliga massivträhus i Sverige och Norden och säljer inredning och ekologiska matprodukter. Hon har även startat upp ett antal restaurangkoncept som Guldkaggen på Gotland och Åre & Visby Creperie & Logi

Susanne är en sprudlande serieentreprenör som lever med många idéer som hon också förverkligar. Hon föreläser på ett lustfyllt sätt om hur du med enkla medel bygger upp ett tydligt och lönsamt varumärke. Hur du får med dig alla i din organisation att gå åt samma håll och vara en positiv budbärare för varumärket. Hur du går från dröm till verklighet.

Hur du tillsammans med dina medarbetare bygger en tydlig och rolig och personlig arbetsplats som är inspirerande, kreativ och lönsam. Vikten av att vårda sitt varumärke, låta alla i organisationen ta del av varumärkesplattformen för att veta vad de ska missionera ut. Varför vi alla går till jobbet. Vad ska vi förmedla till våra kunder som också blir budbärare av företagets mål, mission och vision. Vikten av att se över sin affärsidé, att den fortfarande håller måttet. Konsten att arbeta med sin historia som gör att företaget får en bättre stabilitet och styrka. Tydliga verktyg att jobba med så företaget når sina mål där sociala medier är ett viktigt verktyg.

Hon tar på ett inspirerande sätt med dig med på sin entreprenöriella resa med att vad det innebär i med & motgångar och bjuder på sig själv. Detta tillsammans med att inte glömma ta pauser i vardagen och njuta av det som finns nära. Att vårda sina relationer och acceptera våra allas olikheter.

Susannes mantra: Låt inte lusten vila!

Pressbilder

Susanne Liljenberg

Susanne Liljenberg

Entreprenör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2