Stina Öhman
Fotograf: Fond&Fond

Stina Öhman

De små kuggarna som får de stora hjulen att rulla

Med en unik bakgrund som operasångerska, VD och universitetsföreläsare har Stina Öhman utvecklat ett praktiskt koncept som hjälper ledare och utbildare att utnyttja kroppsspråkets potential.

Små förändringar i din kroppshållning, andning och ditt sätt att tala kan ha en betydande inverkan på hur ditt budskap uppfattas och hur din publik tar emot det. Oavsett om du är VD, föreläsare, teamledare eller bara en person som önskar att bli lyssnad på. Stina Öhman kallar detta fenomen för "de små kuggarna som får de stora hjulen att rulla".

I över ett decennium har Stina Öhman undervisat i den icke-verbal kommunikationens konst och vetenskap. Stina har arbetat med hundratals grupper, och har gett flera tusen individer specifik återkoppling gällande deras kroppsspråk. Hon har sett dem göra små förändringar i sitt kroppsspråk och plötsligt få helt ny respons.

I Stina Öhmans föreläsningar och utbildningar presenterar hon inte bara vetenskapen bakom kroppsspråket, hon delar också praktiska exempel och involverar deltagarna för att skapa en bestående upplevelse.

Exempel på föreläsningar:
Ta ditt ledarskap till nya höjder - Utnyttja kroppsspråkets potential
Du kan ha enastående ledaregenskaper men om ditt kroppsspråk oavsiktligt förmedlar osäkerhet, nervositet eller kanske avståndstagande kommer du inte uppnå de resultat du förtjänar. I den här föreläsningen kommer du att upptäcka hur du kan stärka ditt ledarskap genom effektiv icke-verbal kommunikation.

Effektiv kommunikation börjar med din röst
När orden och rösten säger samma sak går budskapet fram. Men trots att vi vet det, och trots att vi talar varje dag tycks det vara svårt att bemästra arbetsverktyget talrösten.

  • Utnyttjar du din rösts potential när du står inför styrelsen, ditt team eller kunder?
  • På vilket sätt kan du optimera användningen av din röst?
  • Vad kan du göra när rösten inte fungerar som du vill?

Med engagemang och energi gör Stina Öhman röstens komplexitet begriplig för lekmannen. Du kommer att få en djupare förståelse för din röst som ett arbetsverktyg och du kommer att förstå hur din röst, inte bara dina ord, kan hjälpa dig när du talar inför styrelsen, ditt team eller dina kunder.

Förstå och övervinna scenskräck - Strategier för framgång
Att tala inför publik väcker ofta rädsla, obehag eller rentav scenskräck. Men medan lite nervositet kan vara konstruktivt, är skräck förlamande. Boven i dramat är vår hjärna som uppfattar situationen som potentiellt livshotande och aktiverar flykt- eller kampinstinkten. Denna instinkt är djupt rotad och kan vara mycket utmanande att hantera, men det finns hjälp att få.

Under föreläsningen kommer Stina Öhman att fördjupa din förståelse för symptomen kopplade till flykt- eller kampinstinkten och hur dessa vanligtvis visar sig vid offentligt tal. Du kommer att känna igen dig och du kommer att förstå att det inte är du som är värdelös för att du helt plötsligt inte kan prata. Det är en stark överlevnadsinstinkt.

Citat från deltagare:
"Eftermiddagen var superbra och lärorik, massor med insikter! Jag tar med mig verktyg som kommer förändra dynamiken för mitt team – det här är kunskap som är värd att sprida."

"Jag har inte bara fått en inspirerande föreläsning, utan också praktisk kunskap om hur jag genom mitt kroppsspråk kan skapa förändring. Det här blir spännande!"

"En fantastisk föreläsning! Jag går härifrån inspirerad och nyfiken på vad som händer när jag börjar använda verktygen på jobbet."

Pressbilder

Stina Öhman

Stina Öhman

Operasångerska

Fotograf: Fond&Fond

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2