Jan Tern

Jan Tern

Gladprestera

Vill du ha en frisk organisation som gladpresterar? Då är Jan ett säkert kort.

Jan Terns föreläsningar syftar till action. Han presenterar funktionella idéer som ger dig och din organisation möjligheter till bättre hälsa, mindre stress samt ökad glädje och effektivitet = gladprestera. Han har varit ansvarig för att utveckla friskvården på Volvokoncernen, han har skrivit åtta böcker och fått pris för sin kreativitet både i Sverige och utomlands.

Ord som ofta dyker upp i hans utvärderingar är: Konkret, Rolig, Engagerad, Out of the Box-tänk och att han gör skillnad. En förklaring hänger säkert ihop med hans över 20 år inom Learningområdet som utbildare, föreläsare och training lead i många globala projekt.

Jan är den andra svensk som är CSP-certifierad. Certified Speaking Professional är en internationell kvalitetsstämpel på talare och är den högsta certifiering som går att få.

Exempel på föreläsningar;

26 timmarsdygnet: Vad är stress egentligen? Varför får vi svårt att sova, glömmer saker, blir irriterade? Framförallt vad du kan göra för att stressa mindre och samtidigt både må och prestera bättre.

Målskillnad – är du Målstyrd eller målstörd? Vi arbetar mycket med mål – men väldigt lite med hur vi ska bli bättre på att sätta upp och uppnå dessa. Lär dig vilka nycklar som finns för att skapa större engagemang och nå fler mål.

Bli hjärtestark: Vad händer om du inte sköter din hälsa? Här får du svar på vad kan du göra för att uppleva rörelseglädje, hur du både kommer igång och lyckas fortsätta med aktiviteter och hur detta bidrar till att skapa balans i ditt liv.

Sagt om Jan;

Bästa föreläsningen om stress och friskvård jag hört, och det är ett antal genom åren. Faktabaserat, konkret, positivt och lätt att ta till sig! - Kenth Åkerman, Kommunikationschef, Ale Kommun.

Som person är Jan väldigt sympatisk och lätt att göra med. Mycket punktlig och har koll på detaljer. Som föreläsare är han en duktig kommunikatör, följer en röd tråd och förmedlar praktiska tips. Vi är mycket nöjda! - Göran Frislund, ekonomichef ATEA.

Vi anlitade Jan Tern till vårt arbetsmiljöseminarium efter att, från skilda håll, hört gott om honom som föreläsare och inspiratör. Något som visade sig stämma. Hans föredrag om "Minskad stress och ökad balans – nollvision mot skadlig stress" var mycket uppskattat. Jan belyste situationer, gav illustrativa och konkreta exempel på skadlig stress och hur man kan komma till rätta med det i livet. Han var kunnig i ämnet och nådde ut till åhörarna på ett lyckat sätt med sin retoriska förmåga och positiva anda. Jag kan varmt rekommendera Jan. - Åsa Dahlfors, Arbetsmiljöexpert, Industriarbetsgivarna.

Vi har haft Jan som föreläsare tidigare och väljer honom ännu en gång för vi gillar hans pedagogiska, roliga sätt där han blandar hälsotips och verktyg så alla kan sätta igång direkt att ta små, "nya" steg framåt och utvecklas. - Anette Svanstrand, Forever Living.

Pressbilder

Jan Tern

Jan Tern

Stressexpert

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2