Fredrik Lundgren
Fotograf: Ola Harström

Fredrik Lundgren

Kreativitetsskolan

Fredrik Lundgren är juristen som blev journalist och sen blev en internationellt belönad kreatör.

Fredrik Lundgren har över 20 års erfarenhet av att jobba med kreativitet och leda andra i att utveckla sin kreativa förmåga. Fredrik har hjälp både stora företag som SJ, Absolut och Scania samt små startups med att använda kreativitet för att utveckla nya produkter och tjänster. Han har också varit ansvarig flera utbildningar på Berghs School of communication och är en flitigt anlitad föreläsare inom områden som kreativitet, digitalisering och innovation.

I en värld där digitaliseringen och automatisering påverkar fler och fler är kreativitet den kanske viktigaste kunskapen att odla och utveckla. Alla individer och organisationer har mycket att vinna på att börja träna upp sin kreativa förmåga redan idag. Det är det som kommer skilja de som gör vad en robot säger åt dom, från dom som säger åt en robot vad den ska göra.

Fredrik guidar med både inspirerande och pedagogiska exempel dig på din resa till en mer kreativ livsstil. Han visar att vi alla kan vara kreativa, det är bara att börja träna idag.

Fredriks föreläsningar passar bra för den som vill inspirera sina anställda, ge kunderna en extra boost i att tänka annorlunda eller dom som står inför en förändring där nytänkande är viktigt.

Fredrik har flera olika föreläsningar där kreativitet spelar huvudrollen.

Kreativitetsskolan
Så tränar du upp din kreativa förmåga. Steg för steg får du en verktygslåda för att kunna börja utnyttja din kreativa talang. Du kommer aldrig mer att vilja ta samma väg till jobbet och du kommer garanterat våga utmana det konventionella, gång på gång. En föreläsning som går att kombinera med praktiska övningar och reflektioner.

Ny-anställd, det bästa du kan vara!
Hur du som nyanställd kan fortsätta att vara just ny-tänkande och ny-skapande genom hela din karriär. Den perfekta föreläsningen för alla nyanställda eller för att få hela organisationen att se annorlunda på det dagliga arbetsuppgifterna och bli lite mer nytänkande.

När robotarna kommer!
Hur ska du tänka när automatiseringen tar över allt fler arbetsuppgifter? Kreativiteten är det som kommer rädda dig. Här får du konkreta tips på hur du ska göra för att vässa den mest efterfrågade förmågan på Linkedin just nu och framtidssäkra dig själv.

Pressbilder

Fredrik Lundgren

Fredrik Lundgren

Kreatör

Fotograf: Ola Harström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2