Eva Hamilton

Ledarskap och förändring

Journalist och verkställande direktör för Sveriges Television 2006-2014.

Hur leder man förändring i stora organisationer och vilka är de vanligaste utmaningarna som man stöter på? Att vara ledare inom offentlig verksamhet innebär ett uppdrag i allmänhetens tjänst med ansvar för hur offentliga medel används. Oavsett om man är politiker eller tjänsteman innebär det att man blir granskad och har allmänhetens ögon på sig. Under åtta år hade Eva Hamilton, som vd för Sveriges Television, ett av de mest publika och utsatta chefsuppdragen. I sina föreläsningar delar hon bland annat med sig av sina ledarerfarenheter från företaget som alla ser och har åsikter om.

Eva Hamilton föreläser bland annat om framgångsrikt ledarskap, förändring, media, att gå från monopol till total konkurrens och att leda med allmänhetens ögon på sig. Hon är även en erfaren moderator och samtalsledare.

Eva Hamilton är journalist och var verkställande direktör för Sveriges Television 2006-2014. Hon har bland annat blivit utsedd till landets mäktigaste kvinna inom mediebranschen och till Årets branschpersonlighet i tävlingen Stockholm Media Award. Eva Hamilton har styrelseposter i storföretag som LKAB, Fortum och Lindex. Hon sitter även i styrelsen för Polar Music Prize och Nobel Center och IVA (Ingenjörsvetenskapsakademien).

Video

Pressbilder

Eva Hamilton

Massmedia

Omvärld

Ledarskap

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2