Emanuel Nilsson
Fotograf: Niklas Nieminen

Emanuel Nilsson

Att prestera och samtidigt må bra

Emanuel berättar om sin erfarenhet av stress som ledde till utbrändhet och fokuserar på insikter, tankeställare och lärdomar för att hjälpa människor att prestera och må bra.

Han har alltid velat uppnå och uppleva mycket, göra allt fullt ut och med stor energi och entusiasm. Startade sitt första bolag efter studenten som handlade om försäljning och marknadsföring åt andra bolag. Hans begränsade erfarenhet gjorde att han drev sig för hårt, ingen återhämtning och han hamnade i utbrändhet. Han lämnade bolaget för sin hälsas skull, för att någon gång kunna komma tillbaka till sin energi igen. Han tog sig inte bara an symtomen utan gick till grunden med varför detta hade hänt och hur han måste ändra sitt liv för att det inte ska hända igen.

Han fick insikter, tankeställare och lärdomar av denna process som han inte vill vara utan idag. Han är övertygad om att detta har gett hans liv en bättre riktning och en hållbarare livsstil. Han delar med glädje med sig av sin story.

Idag jobbar han professionellt som föreläsare för att dela med sig av det värdefulla han fått del av genom sin utbrändhet. Han har även några uppdrag som konsult inom försäljning, ekonomi och investeringar i sammanhang där han har erfarenhet. Han driver även ett investmentbolag i Tanzania.

Han mår bättre än någonsin även om han känner av spåren från sin hälsokrasch. Han har fått tillbaka sitt driv och sina visioner, men med en stor portion av ny vishet och ödmjukhet. Han vet att det går att prestera och samtidigt må bra! Att må bra är till och med en förutsättning för långsiktig framgång anser jag.

Ur föreläsningen:

  • Hans erfarenhet
  • Sund egoism
  • Prioriteringar
  • Låtsasstress
  • Återhämtning

Vem är föreläsningen för?
Föreläsningen riktar sig till högpresterande människor både inom arbete och privatliv. I dagens samhälle är vi alla utsatta för press och krav från olika håll och därför är denna föreläsning givande även för dem som inte kallar sig själva för högpresterande.

Vad får man ut av den?
Föreläsningen ger inblick i hur det kan gå till att bli utbränd. I nästa steg att ge tankeställare och praktiska verktyg för att förebygga och hantera stress samt utbrändhet. Kombinationen av hans personliga berättelse och erfarenheter ger ökad motivation att göra de justeringar som krävs för att fortsätta prestera och samtidigt må bra. Mycket handlar om vårt förhållningssätt till prioriteringar, sund egoism, låtsasstress och återhämtning.

Emanuel Nilsson vet att vi mår bra av att prestera, men ibland kan det i för stor utsträckning gå ut över vår hälsa och i förlängningen över våra resultat. Det är dyrt för en arbetsgivare när medarbetare blir utbrända och det är en enormt jobbig situation för de drabbade. Förebyggande arbete är mer effektivt än att i efterhand gå in i en rehabilitetsprocess.

Pressbilder

Emanuel Nilsson

Emanuel Nilsson

Hälsoinspiratör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2