Fotograf: Jonas Olson

Elizabeth Kuylenstierna

Ledarskap, medarbetarskap, teambuilding och kommunikation

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapscoach, terapeut, medlare, krishanterare och handledare i nationella och internationella ledarskapsutbildningar. Hennes föreläsningar är fulla av liv och karisma som inte lämnar någon oberörd.

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapscoach, medlare, krishanterare och handledare i nationella och internationella ledarskapsutbildningar. Bland hennes kunder finns både stora internationella företag, nationella koncerner och organisationer. Hon arbetar även med kurser i kommunikation och ledarskap för chefer, med grupputvecklingsprocesser för grupper som hon handleder, medling i arbetsrelaterade konflikter, samt med terapi och krishantering för privatpersoner. Elizabeth ingår i ett nationellt nätverk av akuta krishanterare samt är UGL-handledare (Utveckling för grupp och ledare, Försvarets välrenommerade ledarskapsutbildning). Gemensamt för alla hennes olika uppdrag finns passionen för människor, relationer, kommunikation, beteenden och att få bidra till att göra skillnad.

Elizabeth Kuylenstierna föreläser i Sverige och internationellt. Framför allt då i USA, men även Canada och många länder i Asien. Hon handleder och coachar lednings- och medarbetargrupper på olika nivåer, främst i Sverige med även i USA. Elizabeth var nominerad till priset Årets talare 2016 - Kvinna.

Hennes ämnen är bla ledarskap, medarbetarskap, arbetsglädje, kommunikation, förändring, motivation, bemötande, grupputveckling, konflikter, krishantering, härskartekniker, samarbete, hur du skapar goda relationer i en arbetsgrupp etc. Hon talar även om attityder på arbetsplatser, om hur du får ditt företag att lysa tack vare stolta medarbetare och om hur bättre relationer i personalgruppen ger bättre prestationer och därmed även bättre resultat.

Elizabeth Kuylenstierna har även skrivit de bästsäljande fackböckerna "Framgång med feedback", "Tala är guld", "Good enough", "Svartsjukeakuten", "Bli fri från din perfektionism" och "Good enough för föräldrar". Böckerna utges både i Sverige och andra länder som Tyskland, Brasilien, Ryssland, Estland, Norge och Indien.

Sedan 15 år tillbaka arbetar hon även ideellt, framför allt med utsatta barn och ungdomar. Hon har under många år varit engagerad i BRIS och Ecpat, och arbetar just nu för Tjejzonen med hjälp för flickor från 10 år. Hon har även drivit egna insamlingsprojekt för hemlösa kvinnor.

Hennes föreläsningar är fulla av liv och karisma. Hon är trovärdig, kunnig, engagerad, entusiasmerande och har en publikkontakt som få. Hon bjuder på roliga erfarenheter från sitt arbete med människor och lämnar ingen oberörd. Hon har blivit nominerad till flera olika talarpris och medverkat i alla media i Sverige, såsom Skavlan, Nyhetsmorgon, Fråga Doktorn och varit Sommarpratare i P1 2009.

Föreläsningar med Elizabeth Kuylenstierna är exempelvis:
- Världens bästa kommunikation
- Världens bästa arbetsglädje
- Världens bästa feedback
- Världens bästa ledarskap
- Världens bästa grupputveckling

Video

Pressbilder

Podcasts

Led med empati
Sluta låtsas - Börja jobba!
Bli behovsexpert
Expert in needs
Högeffektiva team

Artiklar

Elizabeth Kuylenstierna

Ledarskapscoach

Fotograf: Jonas Olson

Presentationsteknik

Moderatorer med en utbildande profil

Inspirerande föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2