Anna Velander Gisslén

Anna Velander Gisslén

Föreläsare, moderator och konsult inom hållbar affärsutveckling

Anna har en bakgrund som kommunikatör och entreprenör. Hon är engagemangsdriven med lång erfarenhet av kultur- och miljörelaterade uppdrag och arbetar med att driva hållbar förändring genom jämställdhet och innovation i olika former och sammanhang.

Hon har en bredd i sitt arbete som omfattar många delar inom hållbarhet, som klimat, cirkulär ekonomi, normer och inkludering. Kunskap, insikter och ögonöppnare levereras med entusiasm som gör det svårt att blunda för de möjligheter som finns med att agera mer hållbart och normkritiskt. Digitalisering skapar möjligheter men är inte ensamt lösningen, med ekodesign som grund för hur vi formar vår framtid kan vi se fram emot beteendeförändringar med en cirkulär utgångspunkt istället för den linjära vi levt i sedan den industriella revolutionen.

Anna driver sedan fyra år tillbaka egen konsultverksamhet inom hållbar affärsutveckling och kommunikation och har bland annat Tekniska Museet, SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, Beckmans designhögskola, Women in Film & Television och Karolinska Institutet bland sina kunder. Hon har även utnämnts till en av Sveriges främsta inspirationskällor inom vegetarisk kost och veganismrelaterade ämnen.

"Vi behövde en moderator som är väl insatt i frågan och självgående - detta tyckte vi absolut Anna var. Anna var väl insatt i ämnet, ställde konstruktiva frågor och skapade dialog med presentatörerna, på ett lättsamt och pedagogiskt sätt. Vi skulle absolut kunna tänka oss att använda henne som moderator igen. Det märktes också att Anna lagt mycket jobb på förberedelser och har stor kompetens om hållbarhet." Heidi Hautajärvi – Processledare, Science Park Borås

"Anna var helt strålande som moderator! Ledde samtalet fint, lät alla få plats och mycket påläst och kunnig" Anni Fahler, Finlandsinstitutet

Pressbilder

Anna Velander Gisslén

Anna Velander Gisslén

Konsult

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2