Anna Bennich
Fotograf: Caroline Andersson

Anna Bennich

Konkreta tips ger stor förändring

Anna Bennich är psykolog med många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stress, stresshantering, konflikthantering och liknande områden.
Anna var nominerad till Årets talare - Kvinna 2017.

Hon är en uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon ger konkreta tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

Anna är återkommande expert i "Relationsakuten" i Nyhetsmorgon på TV4, stående expert i tidskriften MåBra, skribent och krönikör på sajten Psykologiguiden samt återkommande expert i radio (till exempel i "Kropp & Själ" i P1 och Morgonpasset i P3) och tidningar. Gjorde nyligen en serie för UR i SVT om specifik social fobi där hon behandlade fyra unga personer med så kallad talrädsla, medverkade också en säsong som expert i TV-programmet "Helt Sjukt".

2014 nominerades Anna till Stora Psykologpriset – ett prestigefyllt branschpris som delas ut en gång per år i Sverige. Hon nominerades för "hennes förmåga att kunna omvandla psykologisk forskning till lättfattlig information med konkreta vardagsexempel och på så sätt nå ut till allmänheten, samt hennes breda kunskapsområde som spänner över flera fält utan att tappa i kunskapstyngd och seriositet".

Anna Bennich är utbildad till psykolog vid Stockholms universitet. Hon driver eget företag och arbetar bland annat med stress, sömn, ångest och depression, men också med relationer/parterapi, ledarskap och livsstilsfrågor. Anna arbetar även deltid som HR-chef på ett medelstort byggföretag i Stockholm.

Har skrivit böckerna "Sjukt stressad", " Vägen genom skilsmässan" och" Att vinna över ensamheten"

Video

Pressbilder

Artiklar

Anna Bennich

Anna Bennich

Leg. Psykolog

Fotograf: Peter Knutson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2